Dev derbide kazanan çıkmadı: Beşiktaş geldi Uğurcan durdurdu

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında merakla beklenen Trabzonspor Beşiktaş derbisinde taraflar 1’er puanla sahadan ayrıldı. Ev sahibinin sayısı Okay Yokuşlu’dan gelirken konuk Beşiktaş’ın golünü ise Gedson Fernandes attı. Öte yandan Trabzonspor Edin Visca’nın kırmızı kart görmesi sebebiyle maçın büyük bir bölümünü 10 kişi geçirdi. İşte Trabzonspor Beşiktaş maç özeti ve golleri...

16.09.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-09:50) Dev derbide kazanan çıkmadı: Beşiktaş geldi Uğurcan durdurdu

Dev derbide skor 1-1’de kaldı. Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Trabzon'da Papara Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor maçın 13. dakikasından itibaren 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş ile 1-1 berabere kalmayı başardı.

Erken Kırmızı Kart ve Gol

Mücadele 13. dakikada Trabzonspor’lu Edin Visca’nın, Beşiktaş’ın yıldızı Rafa Silva’ya yaptığı sert müdahale sonrası VAR incelemesiyle kırmızı kart görmesiyle dikkat çekti. Ancak Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçta 5 dakika sonra golü buldu. 17. dakikada Enis Bardhi’nin ortasında Okay Yokuşlu’nun kafa vuruşu ile Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Beşiktaş'tan Cevap Gecikmedi

Beşiktaş, 39. dakikada Gedson Fernandes’in golüyle skoru eşitledi. Sağ kanattan gelişen atakta, Svensson’un içeri çevirdiği topu Gedson düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-1.

Dev derbide kazanan çıkmadı: Beşiktaş geldi Uğurcan durdurdu

Uğurcan'ın Kurtarışları Maça Damga Vurdu

İkinci yarıda Beşiktaş daha etkili bir oyun sergilese de Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tuttu. Özellikle Rafa Silva’nın tehlikeli pozisyonlarında Uğurcan, refleksleriyle dikkat çekti.

Maçın Son Anları ve Sonuç

Maçın son dakikalarında Trabzonspor, Beşiktaş’ın baskısına direnerek skoru korudu. 90+6. dakikada maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor, sahasında aldığı bir puanla yoluna devam etti.

Trabzonspor ve Beşiktaş İlk 11'leri

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal