Derya Topaloğlu kimdir? Derya Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Türkücü Mustafa Topaloğlu’nun eşi Derya Topaloğlu’nun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Peki Derya Topaloğlu kimdir? Derya Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl? İşte soruların yanıtları...

04.07.2022-16:36 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-16:36) Derya Topaloğlu kimdir? Derya Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Ünlü türkücü ‘’Uzaylı’’ lakabıyla da tanınan Mustafa Topaloğlu’nun 23 yıldır evli olduğu Derya Topaloğlu’nun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Topaloğlu’nun eşinin hastaneye kaldırılmasıyla endişeye kapılan hayranlar Derya Topaloğlu’nun sağlık durumu hakkındaki son bilgilere ulaşmak için hızla arama motorlarına yöneldi. Peki Derya Topaloğlu kimdir? Derya Topaloğlu’nun sağlık durumu nasıl?

Derya Topaloğlu kimdir?

Ünlü Türkücü Mustafa Topaloğlu ile 23 senedir evli olan Derya Topaloğlu’nun karnını bir çıyanın soktuğu öğrenildi. Çıyan sokması sonucunda hastaneye kaldırılan Derya Topaloğlu’nun tedavisi sürüyor. 

Mustafa Topaloğlu Derya Topaloğlu

Mustafa Topaloğlu kimdir?

Mustafa Topaloğlu, 1957 yılında Artvin’de dünyaya geldi. Çocukluğunu Sakarya’da geçiren Topaloğlu, uzaylılara olan ilgisi sebebiyle ‘’Uzaylı türkücü’’ olarak da bilinmektedir. 

1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden abisi ve müzik yapımcısı olan Hilmi Topaloğlu ile Nokta Müzik firmasının kurulunda yer alan Mustafa Topaloğlu daha sonra kuruldan ayrıldı ve müzik kariyerine devam etti. 

İlk eşi olan Hasibe Hanım’dan bir kız ve oğlan sahibi olan Mustafa Topaloğlu’nun ilerleyen yıllarda Irmak ve Hilmi adında iki çocuğu daha bulunuyor. Topaloğlu, 1986 senesinde şarkıcılık yapan Leyla Somer ile 4 yıllık bir evlilik yaşadı ve daha sonra halen evliliğine devam etti Derya Topaloğlu ile evlendi. 

Mustafa Topaloğlu, Survivor 2012’de yer alan yarışmacılardan birisiydi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal