Derrick Köhn Galatasaray’a veda ediyor: İtalya’dan 2 takım talip oldu

Galatasaray’a geçen sezonun devre arasında katılan Alman sol bek oyuncusu Derrick Köhn’e 2 İtalyan ekibinin talip olduğu öğrenildi. İşte o takımlar…

16.07.2024-10:25 - (Son Güncelleme: 16.07.2024-10:25) Derrick Köhn Galatasaray’a veda ediyor: İtalya’dan 2 takım talip oldu

Derrick Köhn Galatasaray’dan ayrılacak mı? Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında Hannover 96'dan transfer ettiği Derrick Köhn, performansıyla İtalyan kulüplerinin ilgisini çekti. Serie A'nın önde gelen takımlarından Milan ve Torino, 25 yaşındaki sol beki radarlarına aldı.

Milan, Theo Hernandez’in yerini Köhn ile dolduracak

Akşam’da yer alan habere göre; Özellikle Milan, mevcut sol bekleri Theo Hernandez'in olası ayrılığı durumunda Köhn'ü transfer etmek için harekete geçmeyi planlıyor. Torino ise başarılı oyuncuyu doğrudan ilk 11'ine katmayı düşünüyor.

Derrick Köhn Galatasaray’a veda ediyor: İtalya’dan 2 takım talip oldu

Derrick Köhn'ün piyasa değeri şu anda 6 milyon euro olarak değerlendiriliyor. Ancak Galatasaray, gelen tekliflere rağmen oyuncusunu bırakma niyetinde değil. Köhn, Sarı-Kırmızılı ekibe kış transfer döneminde 3.35 milyon euro bedelle katılmış ve kısa sürede 15 maçta forma giyerek 1 gol ve 2 asistlik bir performans sergilemişti.

Galatasaray, taksitlerin ödenmediği iddialarını yalanladı

Öte yandan, Hannover'in transfer taksitlerinin ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray'a dava açma hazırlığında olduğu yönündeki iddialar, Galatasaray kulübü tarafından yalanlanmıştı. Bu gelişmelere rağmen Derrick Köhn'ün geleceği konusunda belirsizlik sürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal