Deprem Survivor’ı da yıktı: 6 isim yarışmayı bıraktı

Kahramanmaraş depremlerinden habersiz olan Survivor yarışmacıları, Acun Ilıcalı’nın depremleri haber vermesiyle gözyaşlarına boğuldu. 6 ismin yarışmadan ayrılarak Türkiye’ye dönmek istediği ifade edildi.

21.02.2023-11:30 - (Son Güncelleme: 21.02.2023-17:26) Deprem Survivor’ı da yıktı: 6 isim yarışmayı bıraktı

11 ilde büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş depremleri sebebiyle 40 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybetti. Deprem felaketi sebebiyle yeni bölümlerine ara veren Survivor’da Acun Ilıcalı’nın yarışmacılara depremin haberini vermesiyle beraber gözyaşları sel oldu. Bir iddiaya göre 6 yarışmacı adadan ayrılarak Türkiye’ye dönmeyi istedi. 

Önce Kahramanmaraş sonra Hatay

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli deprem 6 Şubat'ta gerçekleşti ve 11 ili de etkiledi. Büyük yıkımın gerçekleştiği deprem sonrası Türkiye yaralarını sarmaya çalışırken dün akşam Hatay merkezli büyük bir deprem daha gerçekleşti.

Survivor Deprem

Bu süreçte diziler ve yarışmalar yayın hayatına ara verdi. Ülkede milli yas ilan edildi. Ekranlarda yalnızca deprem yayınları sürerken 'Survivor yarışmacıları depremi biliyor mu?' sorusu da merak edildi.

Survivor yarışmacıları depremi öğrendi mi?

Sosyal medyada Survivor yarışmacılarının depremi öğrendiği an gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara depremi söylediği anların yayınlanması seyircilerin bir kısmını rahatsız etti. Bazı seyirciler ise bu durumda bir sorun görmedi.

Survivor Deprem-1

6 isim yarışmayı bıraktı

Mynet’in ortaya attığı iddiaya göre Survivor 2023’te yer alan isimlerden 6’sı Survivor’dan ayrılmak istiyor. Diğer yarışmacıların ise otellerde konakladığı biliniyor.

Konu hakkındaki son sözün Acun Ilıcalı’da olacağı ifade ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal