Deprem son dakika haberleri Türkiye: Bugün deprem mi oldu, nerede oldu? (30 Ağustos 2024)

Fay kuşaklarıyla sarılı olan Türkiye’de milyonlarca vatandaş arama motorlarından deprem mi oldu, deprem son dakika, deprem nerede oldu, deprem mi oldu İstanbul gibi terimleri sorguluyor. İşte konu hakkında merak edilenler…

30.08.2024-17:18 - (Son Güncelleme: 30.08.2024-17:18) Deprem son dakika haberleri Türkiye: Bugün deprem mi oldu, nerede oldu? (30 Ağustos 2024)

AFAD, Kandilli Rasathanesi ve diğer resmi mercilerin açıkladığı son dakika Deprem haberleri hakkındaki detaylar haberimizde. Bu sabah Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerin ardından internet üzerinden deprem mi oldu, deprem son dakika, deprem nerede oldu, deprem mi oldu İstanbul gibi terimlerin sorgulanması hızlandı. 

Bugün deprem mi oldu, nerede oldu?

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, saat 01.41'de gerçekleşti ve yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Deprem son dakika haberleri Türkiye: Bugün deprem mi oldu, nerede oldu? (30 Ağustos 2024)

Deprem nedeniyle herhangi bir can veya mal kaybı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bölgedeki yetkililer, vatandaşlardan sakin olmalarını ve olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmalarını istedi. Pazarcık, 6 Şubat 2023’te meydana gelen büyük depremin merkez üssü olması nedeniyle hassas bir bölge olarak biliniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal