Deprem Anında Engelli Öğrencisini Taşıyan Öğretmene Başarı Belgesi

Malatya'da deprem anında engelli öğrencisini kurtaran öğretmene vali tarafından başarı belgesi verildi.

17.10.2024-15:15 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-15:15) Deprem Anında Engelli Öğrencisini Taşıyan Öğretmene Başarı Belgesi

Malatya'da Engelli Öğrencisini Taşıyan Öğretmene Ödül

Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde, Mehmet Akif İlkokulu'nda görevli öğretmen Şura Özçelik, engelli bir öğrenciyi kucağında taşıyarak büyük bir fedakarlık gösterdi. Bu davranışı nedeniyle Malatya Valisi Seddar Yavuz, öğretmene başarı belgesi verdi.

Vali Yavuz'dan Açıklama

Vali Yavuz, ödül verme töreninde "Kıymetli öğretmenimizin bu başlı başına bir insanlık örneği olan davranışı, öğretmenlerimizin milletimizin evlatlarına sunduğu özveriyi gösteriyor. Ben de tüm öğretmenlerimizi bu vesileyle kutluyorum," şeklinde konuştu. Yavuz, ayrıca deprem sonrası hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, şu ana kadar can kaybı yaşanmadığını ifade etti.

Öğretmen Özçelik: "Öğrencim Aklımdan Hızla Geçti"

Öğretmen Şura Özçelik, "O anda tek düşündüğüm öğrencim oldu. Onu güvenli alana nasıl taşıyabilirim diye düşündüm. Deprem anında öğretmenlerin kaygı seviyesinin çok yüksek olduğunu bizzat tecrübe ettim," dedi. Özçelik, tüm öğretmen arkadaşlarına şükranlarını sunarak fedakarlıklarına vurgu yaptı.

Ödül töreninin ardından Vali Yavuz, Şura Özçelik'e başarı belgesini taktim etti. Bu ödül, eğitim camiasındaki tüm öğretmenlerin emeklerinin takdir edildiğinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Malatya Valisi Seddar Yavuz, dün Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki deprem anında Mehmet Akif...

Malatya Valisi Seddar Yavuz, dün Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki deprem anında Mehmet Akif İlkokulu'nda eğitim gören engelli öğrenciyi kucağında taşıyan öğretmen Şura Özçelik'e başarı belgesi verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal