Denizli'de Geleneksel Hamsi Festivali Coşkusu

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenen Hamsi Festivali'nde 5 ton hamsi ikram edildi.

06.10.2024-18:33 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-18:33) Denizli'de Geleneksel Hamsi Festivali Coşkusu

Denizli'de Hamsi Festivali'nde 5 Ton Hamsi İkram Edildi

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi, bu yıl 12.'si düzenlenen Hamsi Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen etkinlik, Denizli Büyükşehir ve Merkezefendi belediyelerinin iş birliği ile gerçekleştirildi. Festival, Adliye Parkı'na yakın bir alanda yoğun katılımla gerçekleşti.

Festa'da Horon ve Yerel Lezzetler

Festival süresince, yaklaşık 5 ton hamsi, ızgara ve tava yöntemiyle pişirilerek katılımcılara ikram edildi. Horon gösterileri ile birlikte, yerel lezzetlerin de tatıldığı etkinlikte, stantlar önünde uzun kuyruklar oluştu.

Katılımcıların Yoğun İlgisi

Birol Konak, dernek başkanı olarak festivale olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Önemli isimlerin katılım sağladığı programda, Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur da yer aldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenen 12. Hamsi Festivali'nde katılımcılara yaklaşık 5 ton...

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenen 12. Hamsi Festivali'nde katılımcılara yaklaşık 5 ton balık pişirilerek dağıtıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal