Denizli'de Feci Kaza: 4 Kişi Uçuruma Yuvarlandı, Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Çal ilçesine bağlı Sakızcılar Mahallesi'nde meydana gelen trajik kazada, kontrolden çıkan bir otomobil uçuruma yuvarlandı.

16.08.2024-13:22 - (Son Güncelleme: 16.08.2024-13:22) Denizli'de Feci Kaza: 4 Kişi Uçuruma Yuvarlandı, Hayatını Kaybetti

Olay, 16 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleşti. Plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma düştüğü bildirildi. Kazada araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza Sonrası Kurtarma Çalışmaları

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Ayrıca, kaza yerine helikopter de gönderildi. Ekipler, olay yerinde yoğun bir şekilde çalışarak enkaza ulaşmaya ve kazazedelere müdahale etmeye çalıştı. Ancak ne yazık ki, araçta bulunan dört kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.


Hayatını Kaybedenler ve Otopsi İşlemleri

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri ise Osman Nalçacı, eşi Kerime Nalçacı, çiftin kızı Hatice Tekeci ve kocası Adnan Tekeci olarak belirlendi. Cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı ve yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme yürütüyor. Bu trajik olay, bölgedeki ulaşım güvenliği konusunda endişeleri artırmış durumda.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal