Denizdeki şüpheli cisim sonrası alarm verildi: O ilde plajlara girişler yasaklandı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesindeki bir plajda şüpheli cisim tespit edilince bölgedeki plajlara girmek yasaklandı.

30.06.2024-11:27 - (Son Güncelleme: 30.06.2024-11:27) Denizdeki şüpheli cisim sonrası alarm verildi: O ilde plajlara girişler yasaklandı

Karadeniz Ereğli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Göktepe mevkisinde deniz kıyısından 60 metre açıkta ve 5 metre derinlikte şüpheli bir cisim tespit edilmesi üzerine Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının talimatıyla çeşitli güvenlik önlemleri alındı.

Şüpheli cisim tespit edildi

AA’da yer alan habere göre; Dün akşam saat 20.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar mavi bayraklı Sevgi ve Barış Plajı, Merve Altı Plajı, mesire alanı, su parkı ve çevresi güvenlik sebebiyle kullanıma kapatıldı. Bölgede denize girmek yasaklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, su parkı girişinden Merve Altı Plajı bitimine kadar olan kara yolunda geniş güvenlik önlemleri aldı.

Denizdeki şüpheli cisim sonrası alarm verildi: O ilde plajlara girişler yasaklandı

Ekipler, sahil şeridinden uzaklaştırılan ilçe sakinlerine denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu yönünde uyarılarda bulundu. Emniyet ekipleri ve bekçilerin nöbet tuttuğu kıyı şeridinde imha işlemlerinin sabah saatlerinde yapılacağı bildirildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal