Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Bankalar çöktü mü?

Dünya genelinde yaşanan yazılım arızası, Türkiye’deki bankalardan Denizbank’ı da etkiledi. Denizbank kullanıcıları sistemde yaşanan sorunla ilgili olarak Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Bankalar çöktü mü? gibi soruları araştırıyor. İşte detaylar…

19.07.2024-12:38 - (Son Güncelleme: 19.07.2024-12:38) Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Bankalar çöktü mü?

Dünyada yazılım sistemlerinde yaşanan arıza sebebiyle çok sayıda bankada işlem gerçekleştirilemiyor. Denizbank kullanıcıları da bu sorundan müzdarip durumda. Kullanıcılar Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Bankalar çöktü mü? gibi sorularla arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? 

Dünya genelinde büyük bir yazılım arızası yaşanıyor. ABD merkezli teknoloji devi Microsoft'un sistemlerinde meydana gelen bu arıza, birçok sektörü olumsuz etkiledi. Özellikle havalimanları, bankalar ve hastanelerde, Microsoft'un internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesintiler yaşanıyor.

Denizbank çöktü mü, neden açılmıyor? Bankalar çöktü mü?

Denizbank neden açılmıyor?

Türkiye'de bu kesintilerden etkilenen bankalardan biri de Denizbank oldu. Banka müşterileri, işlemlerini gerçekleştirememe sorunuyla karşılaştıklarını bildirdi. Denizbank, sosyal medya hesapları aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Değerli Müşterilerimiz, Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, bu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmalarını sürdürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz," ifadelerine yer verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal