Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası: 15 Yaşındaki Kızına Şiddet Uyguladı İddiası!

Deniz Akkaya ve kızı arasında çıkan tartışmada mahkeme, kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Akkaya hakkında 4 ay 27 gün hapis cezası kararı aldı.

17.09.2024-14:08 - (Son Güncelleme: 17.09.2024-14:08) Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası: 15 Yaşındaki Kızına Şiddet Uyguladı İddiası!

Eski manken Deniz Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla açılan davada mahkeme, ''altsoya karşı silahla basit yaralama'' suçundan Akkaya'ya 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemişti. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada karar çıktı.

Deniz Akkaya'ya Hapis Şoku

Mahkeme, Deniz Akkaya ile kızı arasında kimin başlattığı belli olmayan tartışmada, Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığı, ayrıca mağdura tekme atıp boğazını sıktığını belirtti. Mahkeme, bu gerekçelerle Akkaya'yı, kızı A.Ö.'nün kendisinden şikayetçi olmadığını da dikkate alarak 'altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.


Ne Olmuştu?

Deniz Akkaya, mayıs ayında evde tartıştığı kızı tarafından balkona kilitlendiği gerekçesiyle evine polis çağırmıştı. Karakolluk olan Akkaya, kızından şikayetçi olmuştu. Akkaya daha sonra "Burnu sürtsün" diyerek kızını devlet korumasına vermişti. Bu süreçte yaşanan her şeyi X hesabından paylaşan Akkaya, kızının odasında ikinci bir cep telefonu bulduğunu söyleyerek sitem etmişti. Peş peşe paylaşımlar yapan Akkaya, eski eşini de hedef alarak kızıyla zaman geçirmediğini ve ihtiyaçlarını karşılamadığını ileri sürmüştü. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda da kendi izniyle devlet korumasındaki kızını baba Efe Önbilgin'in yanına göndermişti. Bir süredir paylaşımlarına hız kesmeden devam eden Akkaya son olarak kızıyla mesajlarını ifşa etmişti. Mesajda Akkaya'nın kızını zorla spora göndermeye çalışarak küfrettiği görülmüştü.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal