Deneyimli deneyimsiz herkes başvurabilecek! Binlerce personel alımı yapılıyor

İş arayan vatandaşlara müjdeli haber İŞKUR tarafından verildi. Deneyimli - deneyimsiz çalışacak pek çok personel alımı yapılacağı paylaşıldı. Güvenlik görevlisi, büro memuru, kasiyer, elektrikçi, şoför personel alımı için başvurular başladı.

19.04.2024-09:31 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-10:08) Deneyimli deneyimsiz herkes başvurabilecek! Binlerce personel alımı yapılıyor

İŞKUR yeni personel alımı için gaza bastı. KPSS şartı aranmadan güvenlik görevlisi, büro memuru, market çalışanını, şoför, elektrikçi ve kasiyer gibi pek çok farklı pozisyonlarda personel alımı yapılacağını paylaştı. Özel ve kamu sektöründe geniş çaplı pek çok iş olanağı sunan İŞKUR, hesap açıp başvuruda bulunan vatandaşlara istihdam alanı sağlayacağını açıkladı. Toplamda 123.957 işçi alımı gerçekleştireceğini paylaşan İŞKUR, süreç ile ilgili tüm detayları paylaştı… 

Toplamda 123.957 açık pozisyon bulunuyor

İŞKUR doğrultusunda her geçen gün pek çok işsiz vatandaş iş sahibi olmaya devam ediyor. İŞKUR güncel olarak paylaşmış olduğu bilgiler doğrultusunda toplamda 123.957 açık pozisyon olduğunu duyurdu. Aktif iş arayışında olan vatandaşlar, profillerini güncelleyerek çeşitli ilanlara kolaylıkla başvuruda bulunabiliyorlar. İŞKUR üzerinden paylaşılan ilanlar arasında ise çoğunluk şoför, güvenlik görevlisi, büro memuru, market çalışanı, temizlik görevlisi ve garson gibi alanlar oluyor. Buna ek olarak mobilya, kaynak, paketleme gibi zanaat odaklı mesleklerde de pek çok fırsat iş sahibi olmak isteyen vatandaşları bekliyor.  

Deneyimli deneyimsiz herkes başvurabilecek! Binlerce personel alımı yapılıyor

İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvurulur?

İŞKUR üzerinden iş ilanlarına başvurmak istiyorsanız ilk etapta İŞKUR’un resmi internet sitesinden kaydınızı oluşturmanız gerekiyor. Kaydınızı oluşturduktan sonra sizlere İŞKUR üzerinden bir danışman atanacak. Danışmanınızla görüşme sağlayıp hangi pozisyonlarda iş aradığınıza yönelik detaylı görüşme sağlayabilirsiniz. Buna ek olarak İŞKUR’un resmi sitesi üzerinden kendinize uygun pozisyon, meslek ve şehir seçimi yaparak da aramaya başlayabilirsiniz. Öğrenim durumunuzu sisteme işlemeyi kesinlikle unutmayın. Açık gördüğünüz iş ilanlarından herhangi birisini seçerek başvuru şartlarını kontrol edip, özel bir durumunuz varsa belirtip, daha sonra iş ilanını eksiksiz başvurunuzu iletebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal