Demi Rose'dan cesur paylaşım! Sosyal medyada bikinili pozlarını paylaşan ünlü model viral oldu

Dünyaca ünlü top model Demi Rose, yürekleri ağızlara getiren fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi. Instagram uygulamasının en favori isimlerinden biri olan Demi Rose, mini bikinisi ile verdiği pozlarını sosyal medya hesabında paylaşınca viral oldu. İşte ünlü modelin o pozları..

28.05.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-14:32) Demi Rose'dan cesur paylaşım! Sosyal medyada bikinili pozlarını paylaşan ünlü model viral oldu

Ünlü model Demi Rose, kişisel Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştığı son fotoğrafında yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Cuma günü İbiza 'da olan dünya çapında tanınmış top model, Instagram hikayesinde birbirinden çarpıcı pozları ile dikkat çekti. 

Demi Rose 'dan süper mini bikini pozu

Henüz 27 yaşında olan genç model, Balear adasında geçirdiği zaman boyunca kendisini tepeden tırnağa kadar görüntüledi ve hat kıvrımlarını da kapatmaya yetmeyen mini bikinisi ile rüzgarlı havadan kaçmaya çalıştı.

Demi Rose bikini şov

Vücut hatlarını sergilemekten de hiç çekinmeyen 27 yaşındaki Rose, özellikle de pandemi dönemi zamanında takipçi sayısını da iki katına çıkardı ve birbirinden ünlü dünya markaları ile de servetine servet kattı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal