DEM Partili Çiçek Otlu'nun evinde yakalanan MLKP üyesi hakkında şok iddialar!

İstanbul'da MLKP terör örgütüne yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında, DEM Partili Çiçek Otlu'nun evinde yakalanan örgüt üyesi Sıtkı Güngör'ün, HDP'li ve DEM Partili isimlere para gönderdiği ortaya çıktı.

11.05.2024-12:52 - (Son Güncelleme: 11.05.2024-12:52) DEM Partili Çiçek Otlu'nun evinde yakalanan MLKP üyesi hakkında şok iddialar!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Güngör'ün para hareketleri incelendi. Araştırmalar sonucunda, Güngör'ün 19 kişiye toplamda 100 bin liraya yakın para gönderdiği belirlendi. Ayrıca DEM Partili Murat Çepni ile arasındaki para akışı da dikkat çekti.

Soruşturma dosyasında, "Devrim" ve "Berfin" kod adlı gizli tanıkların ifadelerine de yer verildi. İfadelerde, Güngör'ün MLKP terör örgütünün sözde Marmara sorumlusu olduğunu ve yapılan tüm illegal eylemlerin onun talimatıyla gerçekleştirildiğini itiraf ettiği belirtildi. Ancak Güngör, örgüt iddialarını reddetti.


DEM Parti ve HDP ilişkisi

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen operasyon sırasında, Sıtkı Güngör DEM Partili Milletvekili Çiçek Otlu'nun evinde yakalanmıştı. Bu gelişmeler, MLKP terör örgütüyle DEM Partisi ve HDP arasındaki ilişkilerin yeni bir boyut kazandığını gösterdi.

Soruşturma devam ederken, ilgili isimlerin ne gibi adımlar atacakları ve soruşturmanın hangi sonuçlara ulaşacağı merak konusu oldu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal