Dehşet Verici Cinayet: Emekli Profesör Babasını Fıçıya Koyup Çöpe Attı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Selçuk Üniversitesi'nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz, çöplükte bir plastik fıçı içinde, elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu. Olayın ardından emekli profesörün oğlu O.Doludeniz, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı.

16.09.2024-12:43 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-12:43) Dehşet Verici Cinayet: Emekli Profesör Babasını Fıçıya Koyup Çöpe Attı

Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi'ndeki çöplükte çalışan belediye işçileri, plastik bir fıçı içerisinde, elleri ve ayakları bağlı bir erkek cesedi buldu. Durum hemen jandarma ve polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, cesedin çürümeye başladığını tespit etti ve cesedi Mersin Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. Yapılan inceleme sonucunda cesedin, Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli olan Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi.


Oğlu Zanlı Olarak Gözaltında

Polis ekipleri, emekli profesörün oğlu O.Doludeniz'e ulaştığında, çelişkili ifadeleri nedeniyle şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlının ilk ifadesinde, babasıyla uzun süredir sorun yaşadıklarını, kısa bir süre evden ayrıldıktan sonra geri döndüğünde babasını ölü bulduğunu ve cesedi bir fıçıya koyarak taksi ile Bozyazı'daki çöplüğe bıraktığını söylediği öğrenildi.

Kesici Alet İzine Rastlanmadı

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde delici veya kesici alet izine rastlanmadı. Ölüm sebebinin kesin olarak belirlenmesi için Adli Tıp incelemesi bekleniyor. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma devam ediyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal