Danimarka'nın Flying Tiger Copenhagen Markası Türkiye'de Mağaza Açtı

Flying Tiger Copenhagen, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul'da açarak geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

03.10.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 03.10.2024-17:19) Danimarka'nın Flying Tiger Copenhagen Markası Türkiye'de Mağaza Açtı

Danimarka'nın Ünlü Markası Türkiye'de Kapılarını Açtı

Danimarka merkezli perakende markası Flying Tiger Copenhagen, İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi’nde Türkiye'deki ilk mağazasını açtı. 37 ülkede faaliyet gösteren marka, geniş ürün yelpazesi ile Türk tüketicilerine ulaşmayı hedefliyor.

CEO Martin Jermiin

Flying Tiger Copenhagen CEO'su Martin Jermiin, açılışta heyecanını şu sözlerle paylaştı: "Türkiye’de en çok heyecanlandığımız şey, buranın dinamik, enerjik ve genç bir pazar olması." Jermiin, Türkiye'nin şirket için Avrupa dışındaki en büyük pazar olacağını vurguladı.

Büyüme Planları ve Mağaza Hedefleri

Şirket, 2024 sonuna kadar İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Bursa'da toplam 10 yeni mağaza açmayı planlıyor. Jermiin, "Herkes için çok uygun fiyatlı olmaya devam etmek önemli" diyerek, ürünlerin erişilebilir olacağını belirtti.

Tüketici Deneyimi ve Özel Ürünler

Flying Tiger Türkiye Ülke Müdürü Sami Hotak, mağazanın açılış hazırlıklarının bir yıldır sürdüğünü ifade ederek, "Bugün Kanyon, yarın Galataport İstanbul ve sonrasında Ankara'da bir mağaza açacağız." şeklinde konuştu. Ayrıca, Türkiye’ye özgü ürünlerin de geliştirileceğini kaydetti.

Özel Koleksiyonlar ve Mevsimsel Ürünler

Hotak, her ay ürün envanterinin değişeceğine dikkat çekerek, "Ramazan'a özel koleksiyonları da planlıyoruz" dedi. Bu bağlamda, Türk kültürüne özgü temalar ve ürünler sunacaklarını belirtti.

Danimarka merkezli perakende markası Flying Tiger Copenhagen, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul...

Danimarka merkezli perakende markası Flying Tiger Copenhagen, Türkiye'deki ilk mağazasını İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal