MALZEMELER
1,2 kg Fileto (bütün parça)
Tuz, Karabiber
1 Kahve Fincan Margarin
4 Havuç
2 Kabak
2 Rezene
2 lt Et Suyu
300 gr Brokoli
50 ml Zeytinyağı
YAPILIŞI
Önce filetoyu tuz ve karabiber ile iyice ovun. Büyük bir tavada, margarinin tamamını kızdırıp filetoyu kızartın. Kızarttığınız filetoyu tavadan alın ve tavada kalan yağı büyük bir tencereye alıp önceden hazırladığınız et suyunu ekleyin. Et suyunu kaynattıktan sonra filetoyu et suyuna ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve yaklaşık 20 dakika pişirin.Pişirme işleminin ardından eti tencereden alıp alüminyum folyo ile sarın.
Sebzeleri yıkayıp ayıklayın ve sonra isterseniz küçük parçalara bölün, isterseniz ince dilim olacak şekilde doğrayın. Bir tavada zeytinyağını kızdırın ve sebzeleri pişirin. Bir miktar et suyu ekleyin ve pişirmeye devam edin. Ateşten alın ve soğumayacak bir şekilde bekletin.
Filetoyu folyodan çıkarın ve ince dilimler halinde kesin. Büyük bir servis tabağına alın ve pişirdiğiniz sebzeler eşliğinde servis edin.