Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyurt'ta havadan inceleme gerçekleştirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sel felaketinden son derece etkilenen Ankara'nın Akyurt ilçesinde havadan incelemede bulundu. İşte haberin detayları...

14.06.2022-17:33 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-17:33) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akyurt'ta havadan inceleme gerçekleştirdi!

Türkiye son günlerinde bahar yağışlarının etkisi altına aldı. Çok sayıda şehirde aşırı yağışlar sele ve su baskınlara sebep oldu. Bu doğal afetlerden en çok etkilenen il de başkent Ankara oldu. 

Ankaralılar son bir haftasını yağmur ve su baskınlarıyla geçirmek zorunda kaldı. Bazı ilçelerde hayatı durma noktasına getiren yağışlar yüzünden meydana gelen sellerde toplamda 4 kişi yaşamını yitirdi. 


Devlet vatandaşın yaralarını sardı 

Diğer yandan hala yağışların sürmeye devam ettiği şehirde yaraları sarmak adına çalışmalar başladı. Felaket sırasında kurtarma çalışmalarını takip etmek için önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra tespit çalışmaları için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bölgeye geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havadan inceledi Devlet tüm imkanları ile yaşananlardan zarar gören halkın yaralarını sarmaya çalıştı. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölgeyi ziyaret etti. Büyük hasarın oluştuğu Akyurt üzerinde helikopterden inceleme gerçekleştiren Erdoğan, yetkililerden konuya yönelik bilgi aldı.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal