Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı: Yılbaşında ek seferler yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yılbaşında yaşanacak yoğun ulaşım trafiğini göz önünde bulundurarak Resmi Gazete’de önemli bir karar yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren karara göre, İstanbul'da Marmaray, Ankara'da Başkentray, İzmir'de İzban'ın yılbaşında ücretsiz olacağını ve Marmaray'a ilave 4 ek seferin konulacak.

29.12.2022-13:03 - (Son Güncelleme: 29.12.2022-16:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı: Yılbaşında ek seferler yapılacak

İstanbul, Ankara ve İzmir’de ulaşımın önemli bir kısmını oluşturan Marmaray, Başkentray ve İzban hakkında önemli bir karar alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren karara göre, İstanbul'da Marmaray, Ankara'da Başkentray, İzmir'de İzban'ın yılbaşında ücretsiz olacağını ve Marmaray'a ilave 4 ek seferin konulacak. 

Yılbaşında ek seferler yapılacak

AA'da yer alan habere göre, Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle, İstanbul'da Marmaray, Ankara'da Başkentray, İzmir'de İzban'ın yılbaşında ücretsiz olacağı aktarıldı.

Resmi Gazete Yılbaşı Ek Sefer

1 Ocak saat 00.00'da başlayacak ücretsiz ulaşımın 24 saat devam edeceği ifade edilen açıklamada, vatandaşların yılbaşı gecesinde ulaşımını konforlu ve hızlı sağlamaları amacıyla Marmaray'da karşılıklı ikişer olmak üzere toplam 4 ek sefer konulduğu kaydedildi.

Hafta sonu seferlerine ek olarak Gebze'den 01.50 ve 02.20, Halkalı'dan 01.58 ve 02.28'de kalkacak şekilde seferlerin düzenlendiği vurgulanan açıklamada, İzban'da da ulaşım kolaylığı sağlamak için yılbaşı gecesi 6 ek seferin vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal