Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Depremzede Aileyi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da depremzede İpek ailesini ziyaret ederek; onların yeni ev sevinçlerine ortak oldu.

26.10.2024-22:04 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-22:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Depremzede Aileyi Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Depremzede İpek Ailesini Ziyaret Etti

Hatay'ın Gülderen Mahallesi'nde, 6 Şubat 2023 depreminde evleri ağır hasar gören İpek ailesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle mutluluğa kavuştu.

Yeni Evlerine Duyduğu Mutluluğu Anlattı

Ahmet İpek (32), yeni evlerine yerleşmekten duyduğu mutluluğu, "Böyle bir evim olacağını beklemiyordum. Evimiz çok güzel, her şey son sistem yapılmış, mükemmel ötesi," sözleriyle ifade etti.

Erdoğan'ın Ziyareti Sürpriz Oldu

Ahmet İpek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini ziyaret edeceğini beklemediklerini, bu durumun tamamen sürpriz olduğunu belirtti. Ceylan İpek (25) ise Erdoğan'ın evlerine yaptığı ziyaretin kendileri için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Çocukların Sevinci

İpek ailesinin 12 yaşındaki kızı Gizem İpek, Cumhurbaşkanı'nı evlerinde görünce gözyaşlarına hakim olamadığını anlatarak, onun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Gizem, Erdoğan'ın kapıda onlara sarıldığını ve hayatının en güzel günü olarak bu anı tanımladı.

İpek ailesi, devletin kendilerine sağladığı bu güzel ev için minnettarlıklarını dile getirerek, "Allah razı olsun, herkese nasip etsin," şeklinde duygularını paylaştı. Ziyaret sırasında, aile Erdoğan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da ziyaret ettiği İpek ailesi, yeni evlerine...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da ziyaret ettiği İpek ailesi, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerde evleri ağır hasar alan Ahmet-Ceylan İpek çifti, Gülderen Mahallesi TOKİ Konutlarındaki yeni evlerine yerleşti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal