Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan eğitimde şiddet mesajı: ‘Cezalar yarı oranda artırılacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim çalışanlarını koruyacak bir düzenlemenin hızla devreye alınacağını bildirdi. Erdoğan, eğitimde şiddet konusunda uygulanan cezaların ise yüzde 50 artırılacağını vurguladı.

11.05.2024-09:40 - (Son Güncelleme: 11.05.2024-17:11) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan eğitimde şiddet mesajı: ‘Cezalar yarı oranda artırılacak’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenler ve diğer eğitim personellerine yönelik şiddetle ilgili olarak kapsamlı bir düzenlemeyi hayata geçireceklerini ifade etti. 

‘Cezalar yarı oranda artırılacak’

AA’da yer alan habere göre; Erdoğan, "Kanun teklifi olarak Gazi Meclisimize sunacağımız düzenlemeyle, öğretmenlerimize yönelik fiillerde ceza kanunlarında öngörülen cezalar yarı oranında artırılacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan eğitimde şiddet mesajı: ‘Cezalar yarı oranda artırılacak’

Öğretmenleri her türlü olumsuzluktan korumak asli görevimiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, öğretmenlerin çocuklara kattıkları bilgi ve değerlerle ülkenin kalkınma mücadelesinde hayati rol oynadığını belirtti. Öğretmenlerin her türlü olumsuzluktan korunması ve rahat bir çalışma ortamının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal