Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı: ‘Kıyamete kadar affetmeyeceğiz’

8 yıl önce yaşanan 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz'a "oyun, tiyatro, danışıklı dövüş" diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz! 15 Temmuz'a bu çirkin iftiraları atanlar Türkiye üzerinde oynanmak istenen büyük tiyatronun birer figüranlarıdır" dedi.

15.07.2024-13:10 - (Son Güncelleme: 15.07.2024-13:10) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı: ‘Kıyamete kadar affetmeyeceğiz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz programı kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz anma programına Şehitler Makamı'nı ziyaret ederek başladı. 

Kahramanlığın en büyük göstergesi

Mynet’te yer alan habere göre; Erdoğan, konuşmasının başında şehitlere rahmet, gazilere ise şükran dileklerinde bulunarak, 15 Temmuz gecesi vatan, bayrak ve millet uğruna canlarını feda eden kahramanları anarak başladığını belirtti. 15 Temmuz gecesinin Türk milletinin iradesinin ve kahramanlığının en büyük göstergesi olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 15 Temmuz mesajı: ‘Kıyamete kadar affetmeyeceğiz’

Darbe girişiminin ilk anlarından itibaren, milletin sokaklara ve meydanlara çıkarak hainlere karşı direniş gösterdiğini hatırlatan Erdoğan, o gece yaşanan destansı mücadelenin hafızalara kazındığını ve unutulmayacağını ifade etti. Erdoğan, darbecilerin kalleş ve vahşi yüzünün o gece net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

15 Temmuz’u unutturmak isteyenler büyük oyunun figüranlarıdır

15 Temmuz'un bir "oyun, tiyatro, danışıklı dövüş" olduğunu iddia edenlere de sert tepki gösteren Erdoğan, bu kişilerin Türkiye üzerinde oynanmak istenen büyük oyunun figüranları olduğunu belirtti. Erdoğan, bu çirkin iftiraları atanları kıyamete kadar affetmeyeceklerini vurguladı. Son olarak Erdoğan, 15 Temmuz'u unutturmamak ve tüm kalbiyle sahip çıkmak gerektiğini belirterek, bu konuda herhangi bir bahane üretmenin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal