Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Görüştü: Dağıstan'daki Saldırılar İçin Taziye Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı.

25.06.2024-16:02 - (Son Güncelleme: 25.06.2024-16:18) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Görüştü: Dağıstan'daki Saldırılar İçin Taziye Mesajı

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu vurguladı ve saldırıları nefretle kınadıklarını belirtti. Erdoğan, saldırılarda yaşamını yitirenler için Rus halkına taziye dileklerini ileterek yaralılara acil şifalar diledi.

Türkiye'nin Çatışmaların Sona Erdirilmesi Konusundaki Çabaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki tüm çatışmaların sona erdirilmesi için çabalamaya devam edeceğini belirtti. Erdoğan ve Putin, terörle mücadelede iş birliğinin önemine dikkat çekerek, bölgede barış ve istikrarın sağlanması için birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.


İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Putin'in görüştüğünü şu ifadelerle duyurdu:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

Görüşmede Rusya'nın Dağıstan bölgesinde gerçekleşen terör saldırıları ele alındı. 

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türkiye'nin terörün her türlüsüne karşı olduğunu, saldırıları nefretle kınadıklarını belirtirken yaşamını yitirenler için Rus halkına taziye, yaralılar için de acil şifa dileklerini ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin bölgedeki tüm çatışmaların sona erdirilmesi için çabalamaya devam edeceğini söyledi."

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal