Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pelin Karaca'nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde öldürülen Pelin Karaca'nın ailesine telefonla taziye iletti.

10.10.2024-11:12 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-11:12) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pelin Karaca'nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa ilinin Alaşehir ilçesinde trajik bir şekilde hayatını kaybeden Pelin Karaca'nın ailesiyle telefon aracılığıyla iletişime geçerek taziyelerini sundu.

Aileyi Ziyaret Eden Kadın Kolları Başkanı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Pelin Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Karaca'nın anne ve babası olan Nihal ve Nuh Dönmez'e başsağlığı dileyen Keşir, ailenin acılarını paylaştı.

Nihal Dönmez, "Kızımın en büyük hayali, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekti." diyerek duygularını ifade etti. Bu sözler üzerine Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayarak durumu aktardı.

Erdoğan'ın Taziye Mesajı

Görüşmede Erdoğan, "Öncelikle ailenin başı sağ olsun. Pelin kızımız ile ilgili aldığımız haber bizleri yürekten dağladı. Allah sabırlar versin. Devlet olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Cezaların Ağırlaştırılması İçin Çalışmalar

Keşir, ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, "Kadına yönelik işlenen suçların cezalarının artırılması amacıyla çalışmalar yapacağız. Amacımız, bir tek kadının daha canının yanmaması ve bir annenin gözyaşı dökmemesidir." dedi.

AK Parti Kadın Kolları MYK üyesi Fatma Ataseven, İzmir, Aydın, Manisa Kadın Kolları başkanları ve AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ziyarete katıldı.

Olayın Detayları

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 26 Eylül'den bu yana kayıp olan 21 yaşındaki Pelin Karaca'nın ailesi, durumu polise bildirmişti. Polis ekipleri, katil zanlısı Ali Uyu gözaltına aldı. Ali U, ifadesinde, Pelin Karaca ile yaşadığı tartışma sırasında aracının freninin boşaldığını ve Pelin'i ezerek öldürdüğünü belirtmiştir.

Zanlının tarif ettiği bölgede yapılan aramada Pelin Karaca'nın cesedi bulundu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir (sağda), Manisa'nın...

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir (sağda), Manisa'nın Alaşehir ilçesinde öldürülen Pelin Karaca'nın annesi Nihal Dönmez'e taziye ziyaretinde bulundu. Anne Nihal Dönmez'in "Kızımın en büyük hayali, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekti" demesi üzerine AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı. Erdoğan, görüşmede aileye taziyelerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal