Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Milli Paralimpik Takımı sporcularını AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti. Ziyaret sırasında Erdoğan, milli sporcularla bir araya gelerek başarılarından ötürü tebrik etti ve onlara moral verdi.

16.09.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 16.09.2024-16:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paralimpik Takımı'nı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporcularla yaptığı sıcak buluşmada, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Milli Paralimpik Takımı sporcularıyla yaptığı özçekim, samimi anların yaşandığı bu kabulde büyük ilgi gördü. Sporcuların Erdoğan'a teşekkürlerini ilettiği ve başarılarını sürdüreceklerine dair söz verdikleri belirtildi.

Erdoğan'dan Sporculara Destek Mesajı

Erdoğan, Türkiye'nin spor alanındaki başarılarının her geçen gün arttığını vurgulayarak, özellikle paralimpik sporcuların gösterdikleri azim ve başarının büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti. Sporculara desteğini her daim sürdüreceğini belirten Erdoğan, Türkiye'nin sporcularına her türlü imkanı sunmaya devam edeceğini söyledi.


Paralimpik Başarılarıyla Gurur

Türkiye Milli Paralimpik Takımı sporcuları, son yıllarda uluslararası platformlarda elde ettikleri başarılarla ülkenin gurur kaynağı oldu. Erdoğan, sporculara olan güvenini ve desteklerini bir kez daha dile getirirken, bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancını yineledi.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal