Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’ya talimatı verdi: ‘Değişim için notları hazırlayın’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 22 Mayıs’ta yapılacak olan MKYK toplantısı öncesinde verdiği talimatta, MYK üyelerinin değişim için eylem planı ve yol haritasını şekillendirmelerini istedi.

20.05.2024-10:40 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’ya talimatı verdi: ‘Değişim için notları hazırlayın’

Yerel seçimde yaşanan başarısızlık sonrası değişimin düğmesine basan AK Parti’de Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesinde Genel Merkez, MYK üyesi tüm birimlerden değişim konusundaki eylem ve yol haritasını şekillendirecek notlar hazırlamalarını dile getirdi.

‘Değişim için notları hazırlayın’

Sabah’ın yer verdiği habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki Çarşamba günü yapılacak MKYK toplantısı öncesinde MYK üyelerinden detaylı bir rapor istedi. Parti Merkezindeki birimler de eylem planları için son hazırlıklarını tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MYK’ya talimatı verdi: ‘Değişim için notları hazırlayın’

Kamp programı erkene alınacak

AK Parti'de daha önce 7-8-9 Haziran tarihlerinde planlanan kamp programı erkene alındı. Buna göre, AK Parti Kızılcahamam 31. istişare ve değerlendirme kampı, 31 Mayıs - 1-2 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partideki 'kan ve ruh kaybı'na işaret ederek milletin mesajını aldıklarını vurgulamıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal