Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Kızılelma o tarihte havalanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun’da yaptığı konuşmada Baykar tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan taşıyan Kızılelma’nın havalanacağı tarihi verdi. Erdoğan konu hakkında, "1 ay içerisinde Kızılelma da havalanırsa, zaten artık olay çok farklı bir yere gitmiş olacak” ifadelerini kullandı.

11.12.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 11.12.2022-09:50)

Samsun'da "Kurtuluş'tan Bugüne Hep Birlikte 2023 Programı"nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baykar tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan taşıyan Kızılelma ile ilgili olarak dikkat çeken ifadelere yer verdi. Erdoğan, Türkiye'de yapılan İHA, SİHA ve Akıncı'ların her geçen gün geliştiğini belirterek, "Allah nasip eder de 1 ay içerisinde Kızılelma da havalanırsa, zaten artık olay çok farklı bir yere doğru gitmiş olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

İHA’da yer alan habere göre; Toplu açılış töreni ve toplantılara katılmak üzere Samsun'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen "Kurtuluş'tan Bugüne Hep Birlikte 2023 Programı"nda bir konuşma yaptı.

Erdoğan Kızılelma

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan, "Hadi git BAYKAR'a, al o ithal elemanları da yanına BAYKAR'ı görsünler. Bak bakalım bu İHA'lar, SİHA'lar, Akıncı'lar şimdi de yenisi geliyor ve inşallah Kızılelma'yı görsünler. Allah nasip eder de 1 ay içerisinde Kızılelma da havalanırsa, zaten artık olay çok farklı bir yere doğru gitmiş olacak.

Bu bir komplekstir. Aşağılık kompleksi. Kendini tanımıyor, bilmiyor. Kendini tanıyıp, bilmeyen dünyaya kendini tanıtabilir mi? Tanıtamaz. İngiltere'ye gitmiş oradan para alıp gelecekmiş. Sen şu anda hangi noktadasın, hangi parayı alacaksın, nasıl alacaksın? Bunların dünyada neyi nasıl yöneteceklerinden de haberleri yok.

Erdoğan Kızılelma

Hiçbir temsilin, şu anda hiçbir yetkin olmadığı halde daha önce İngiltere'deki bu lobilere gidip gelmeyi, oralarla görüşmeyi eleştiren sen ne oldu da şimdi Londra piyasalarında dolaşıyorsun? Benim milletim bu tür sağa sola savrulan bir muhalefete 20 yıldır nasıl yol vermediyse bundan sonra da yol vermeyecektir" diye konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal