Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı (7 Eylül 2024)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın attığı imza ile 7 Eylül 2024 Cumartesi günü bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görev değişimleri yaşandı. İşte detaylar…

07.09.2024-10:23 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-10:23) Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı (7 Eylül 2024)

Resmi Gazete’de önemli atama kararlar yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın attığı imza ile 7 Eylül 2024 Cumartesi günü bazı kamu kurum ve kuruluşlarında görev değişimleri yaşandı.

Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu üyeliklerine yeni atamalar yapıldı. Bu kapsamda, Yargıtay'dan İbrahim Acarlı, Danıştay'dan Ahmet Hüsrev Vural, Ceza Hukuku alanında Prof. Dr. Mahmut Koca, İdare Hukuku uzmanı Prof. Dr. Engin Saygın, Anayasa Hukuku alanında Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Türkiye Barolar Birliği temsilcisi avukat Veli Küçük, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanı Hayrettin Kurt, Devlet Denetleme Kurulu üyesi İsmail Kurul ve Adalet Bakanlığı'ndan Hakan Öztatar seçildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı (7 Eylül 2024)

Ayrıca, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda önemli bir görev değişikliği yaşandı. Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcısı Alper Özkan, görevinden alındı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal