Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'FETÖ Yapılanmalarını Yıktık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Terör operasyonlarında toplam 2 bin 354 teröristi etkisiz hale getirdik, böylece yurt içi terörist mevcudu 400'lü rakamlara geriledi.'' açıklamasını yaptı.

21.07.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 21.07.2020-16:46) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'FETÖ Yapılanmalarını Yıktık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesı̇ İkinci Yıl Değerlendirme Toplantısı'nda bakanlarla bir araya geldi.

Burada ülke gündemine yönelik detaylı değerlendirmeler yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye yönelik önemli açıklamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ ile mücadeleye yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:
Yurt içindeki terör varlığının operasyonlarla 400'lere indiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele kapsamında da hain örgütün bürokrasideki yapılanmasını önemli ölçüde yıkıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu yöndeki açıklamaları tam olarak şöyledir:

''Terör operasyonlarında toplam 2 bin 354 teröristi etkisiz hale getirdik, böylece yurt içi terörist mevcudu 400'lü rakamlara geriledi. Ülkemize ve milletimize yönelik en büyük ihanetlerden birinin faili FETÖ'yle mücadele amacıyla 17 bin operasyon gerçekleştirdik.

FETÖ'nün bürokrasiden iş dünyasına kadar tüm yapılanmalarını önemli ölçüde yıktık, kalanları da tespit ettikçe temizlemeye devam ediyoruz.''



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal