Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'da Gençlerle Birlikte Şarkı Söyledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batman'da yaptığı açıklamalar sonrası gençlerle birlikte sohbet edip, şarkı söyledi.

07.11.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 07.11.2021-10:34)

Batman Valisi Hulusi Şahin'in geçtiğimiz günlerde açıkladığı Ilısu Barajı'nın açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Yapılan törenin ardından geçtiğimiz yıllarda hain saldırı sonucu şehit olan, Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilen il halk kütüphanesinde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gençlerle birlikte Kürtçe ’Şemle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke’ isimli şarkıları söyledi. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

CUMHURBAŞANI ERDOĞAN'IN BATMAN KONUŞMASI

Batman'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye toprakları içerisindeki her türlü saldırıya karşı hep birlikte karşı koyulduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu zamana kadar yapılan yanlış uygulamaların sonucu olarak terör örgütlerinin zemin bulduğunu aktardı. Bu topraklarda bin yıldır birlikte yaşayan insanlar olarak vatanımıza yönelik her türlü saldırıya birlikte karşı koyduk. Bütün bu yanlış uygulamalar bölgede terör örgütlerinin zemin bulmasına yol açan zehirli bir iklimin oluşmasına yol açtı. Hükümete geldiğimizde işte böyle bir bölge fotoğrafıyla karşı karıyaydık. Hemen kolları sıvadık. İlk iş olarak insanların gönül dünyalarında baskı ile eşleşmiş olağanüstü hali biz kaldırdık. Biz 76 üniversite ile geldik. Geldikten sonra bu sayıyı 206 üniversiteye çıkardık. İşte Batman Üniversitesi bunlardan biridir. Geçtiğimiz 19 yılda Batman’a 16 milyar liralık yatırım yaptık. 19 yılda Batman'a 16 milyar yatırım yaptık.

BATMAN'A 19 YILDA 16 MİLYAR YATIRIM YAPILDI

Batman'da toplu açılış töreninde konuşan Başkan Erdoğan, açıklamasında Batman'a yapılan yatırımlardan bahsetti. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok atılım birçok yenilik yaptıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, göreve geldiğimiz 19 yılda Batman’a toplamda 16 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını aktardı. Şehrimizde 500 yataklı hastanemizin ihale süreci başladı. TOKİ kanalı ile 5392 konutu tamamladık 960 konutun yapımı devam ediyor. 3 millet bahçesi projemiz var. Batman’da biz göreve geldiğimizde bölünmüş yol 13 kilometreydi. Buna 149 kilometre ilave ile uzunluğu 162 kilometreye çıkardık. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TOPLU AÇILIŞ İÇİN BATMAN'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış törenlerine katılmak için Batman'a gitti. Burada Batman Eğitim Araştırma Hastanesi ve 36 fabrika açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra gençlerle birlikte hoş sohbetler gerçekleştirdi.

ŞENAY AYBÜKE YALÇIN UNUTULMADI

4 yıl önce Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adının verildiği kütüphanede gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada gençlerle eğlenceli sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan daha sonra gençlerin söylediği 'Şemle, Batmane Batmane ve Dar Hejiroke' şarkılarına eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal