Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD yolcusu: NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak

A Milli Takımın maçını izlemek üzere Berlin’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maçın ardından İstanbul’a dönmüştü. Erdoğan’ın 9-11 Temmuz’da ABD’de yapılacak olan NATO Liderler Zirvesi’ne katılacağı bildirildi.

08.07.2024-09:58 - (Son Güncelleme: 08.07.2024-11:21) Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD yolcusu: NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak

A Milli Takımın maçını izlemek üzere Berlin’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, maçın ardından İstanbul’a döndü. Bunun dışında Erdoğan, hafta boyunca yurt içinde ve yurt dışında yoğun bir program gerçekleştirdi. Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katılan Erdoğan, daha sonra Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Kazakistan'ın başkenti Astana'ya hareket etti.

Kazakistan'da kritik görüşmeler yaptı

TRT Haber’in kaydettiğine göre; Kazakistan'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgesel ve küresel konuları ele aldı. Zirve sırasında yaptığı konuşmada, İsrail'in Gazze'deki zulmüne son vermesi gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD yolcusu: NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak

A Milli Takım'a destek 

Dün A Milli Takım'ın Hollanda ile karşılaşmasında destek olmak için Berlin'e giden Erdoğan, maç sonrası futbolcuları ziyaret ederek verdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. "Bizim Çocuklar"ın performansını öven Cumhurbaşkanı, takımın moralini yükseltti.

Yarın NATO Liderler Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki hafta NATO Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye gidecek. Zirvede devlet ve hükümet başkanlarıyla bir araya gelerek önemli görüşmeler gerçekleştirecek.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal