Çorum'da Minibüs ve Tanker Çarpıştı: 1 Ölüm, 22 Yaralı

Çorum'da gerçekleşen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı. Vali, yaralıları hastanede ziyaret etti.

17.10.2024-21:15 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-21:15) Çorum'da Minibüs ve Tanker Çarpıştı: 1 Ölüm, 22 Yaralı

Çorum'daki Trafik Kazası

Çorum'un Alaca ilçesinde, tarım işçilerini taşımakta olan bir minibüs ile zift yüklü bir tanker arasındaki çarpışma sonucunda ağır bir kaza yaşandı. Kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 22 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Kaza Detayları

Olay, Rıza Onar tarafından kullanılan 06 BY 8188 plakalı tankerin, Kemal Çam yönetimindeki 19 AEY 959 plakalı servis minibüsü ile çarpıştığı sırada meydana geldi. Çarpışma, Tokat-Ankara kara yolunun Alaca Kızıllı köyü yakınlarında gerçekleşti.

Yaralılar ve Sağlık Durumu

Kaza sonrasında yaralılar, olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri tarafından Alaca Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı. Kazada hayatını kaybeden kişi Nurten Akbaş olarak açıklandı. Yaralananlar arasında ise Sevim Özdemir (67), Belkız Çam (40), Sevda Yaman (37), Gülay Burcu (49), Nahide Barulay (61) gibi isimler yer aldı.

Vali Çalgan'ın Ziyareti

Çorum Valisi Ali Çalgan, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Valilikten yapılan açıklamada, Çalgan’ın yaralıların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldığı belirtildi. Çalgan, yaralılardan ikisinin yoğun bakımda olduğunu ve tüm yaralılara acil şifalar dilediğini ifade etti.

Çorum'un Alaca ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsü ile zift yüklü tankerin çarpışması...

Çorum'un Alaca ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsü ile zift yüklü tankerin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Çorum Valisi Ali Çalgan, hastanede yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal