Çorum'da Minibüs-HaTankere Çarpışma: 1 Ölü, 18 Yaralı

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı. Olayla ilgili detaylar burada.

17.10.2024-10:14 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-10:14) Çorum'da Minibüs-HaTankere Çarpışma: 1 Ölü, 18 Yaralı

Çorum’da Minibüs ve Tankerin Çarpışması

Çorum'un Alaca ilçesinde, işçileri taşıyan bir servis minibüsü ile zift yüklü bir tanker arasında gerçekleşen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 18 kişi yaralandı.

Kaza Anı ve Sonrası

Olay, Rıza Onar (53) tarafından yönetilen zift yüklü tanker ile Kemal Çam (45) tarafından kullanılan tarım işçilerini taşıyan minibüsün Tokat-Ankara kara yolunun Alaca Kızıllı köyü yakınlarında çarpışması sonucu meydana geldi.

Yaralıların Durumu

İhbar üzerine kaza bölgesine jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, diğer yaralılar arasında minibüs içerisindeki Sevim Özdemir (67), Belkız Çam (40), Sevda Yaman (37), Gülay Burcu (49), Nahide Barulay (61), Kahla Ahmed Ali Ali (29), Döne Çakır (62), Sara Nebil Abdulhadi (32), Neda Nedim Bin Yesan (24), Safiye Bolat (48), Münevver Darbaş (62), Ahmet El Esad (17), Songül Arıcı (45), Abdullah El Esad (15) ve Hasan Mohammed Hamad (29) bulunmaktadır.

Yaralılar, sağlık durumlarının stabil hale getirilmesi amacıyla ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın Soruşturulması

Kaza ile ilgili yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı; olayın kesin nedenleri ve sorumlularının belirlenmesi amaçlanmaktadır.

Çorum'un Alaca ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsü ile zift yüklü tankerin çarpışması...

Çorum'un Alaca ilçesinde işçileri taşıyan servis minibüsü ile zift yüklü tankerin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal