Çorum FK Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Trendyol Süper Lig yolunda son takımı belirleyecek olan play-off turunda artık yarı final vakti geldi. Çorum FK ile Bodrumspor, finalde Sakaryaspor’un rakibi olmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın canlı yayın bilgileri ise merak ediliyor. Peki Çorum FK Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz? İşte karşılaşmanın detayları…

20.05.2024-17:07 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:07) Çorum FK Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Trendyol 1. Lig yarı final ilk maçında Çorum FK sahasında Bodrumspor ile karşılaşacak. Kocaelispor’u eleyerek yarı finale yükselen Çorum FK ile Boluspor’u saf dışı bırakan Bodrumspor’un mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu. İkinci maçın sonunda tur atlayan taraf finalde Sakaryaspor ile karşılaşacak. Peki Çorum FK Bodrumspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Çorum FK Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Çorum FK Bodrumspor maçı 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Kritik mücadelenin hakemi Kadir Sağlam olacak.

Çorum FK Bodrumspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Çorum FK Bodrumspor maçı nereden izlenir şifresiz?

Çorum FK Bodrumspor maçını şifresiz izlemek isteyen futbol severlere müjdeli haber geldi. Karşılaşma canlı ve şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal