Çocukların Eğitim ve Sosyal Destekleri İçin Büyük Adım: 1 Milyar 21 Milyon TL'lik SED Ödemesi Yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hesaplara yatırıldığını açıkladı.

19.07.2024-12:39 - (Son Güncelleme: 19.07.2024-12:39)

Bakan Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla SED ödemelerinin yapıldığını belirtti. Bu desteklerle çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklendiğini vurguladı.

Aile Odaklı Sosyal Hizmet Modelleriyle Çocuklar Destekleniyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalışmaların sürdüğünü ve SED ödemeleri ile aile odaklı sosyal hizmet modellerinin önemini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocuklara yönelik hizmetlere özel önem verdiklerini belirtti. Bakan Göktaş, temmuz ayına ilişkin 1 milyar 21 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesinin hesaplara yatırıldığını açıkladı. Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla yapılan bu ödemelerle çocukları ailelerinin yanında ve sosyal çevresi içerisinde desteklediklerini ifade etti.

Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri için tüm gayretleriyle çalıştıklarını vurguladı. Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı ile yetişebilmeleri için büyük çaba harcadıklarını belirtti. Bu doğrultuda, SED ödemeleri çocukların ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir rol oynuyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal