Çocuklardan Filistin'e Destek: Diyarbakır, Bingöl ve Şırnak'ta Resim Etkinliği

Üç ilde çocuklar, Filistin'e destek amacıyla resim çizdi. Etkinlik, yetimlere ve çocuklara dikkat çekmek için düzenlendi.

05.10.2024-17:31 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-20:23) Çocuklardan Filistin'e Destek: Diyarbakır, Bingöl ve Şırnak'ta Resim Etkinliği

Diyarbakır, Bingöl ve Şırnak'ta Çocuklardan Filistin'e Destek

Üç şehirdeki çocuklar, Filistin’deki zorluklara dikkat çekmek amacıyla resim etkinliği düzenlediler. Diyarbakır’da Yetim Vakfı ve İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Yenişehir ilçesi Dağkapı Meydanı’nda çocuklar geniş kağıtlara pastel, kalem ve sulu boyalarla resim yaptılar.

Yetim Vakfı'ndan Duyarlılık Çağrısı

Yetim Vakfı gönüllüsü Sümeyye Bayram, etkinliğin amacının Filistin ve Gazze'deki çocuklar için bir destek olmak olduğunu belirterek, 81 ilde "Filistinli çocuklar için çiz" sloganıyla bir kampanya düzenlediklerini aktardı.

Bingöl'de Farkındalık Etkinliği

Bingöl’deki etkinlik, Kültür Parkı’nda yapıldı. Yetim Vakfı Bingöl Temsilcisi Özhan Gili, Filistin topraklarındaki artan zulme dikkat çekerek, bu durumu sona erdirmek için mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

Şırnak'ta Ses Getiren Etkinlik

Şırnak'ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte öğrenciler, Filistin temalı resimler çizdiler. İHH Şırnak İl Temsilcisi Serdar Tatar, etkinliğin ülkede farkındalık oluşturmayı amaçladığını belirtti ve artık çocukların savaşlardan etkilenmemesini ümit ettiklerini ifade etti.

Bingöl'de çocuklar, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin'e destek amacıyla Kültür Parkında...

Bingöl'de çocuklar, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin'e destek amacıyla Kültür Parkında düzenlenen etkinlikte resim çizdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal