Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Medicana Maçına Hazırlanıyor

Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Medicana ile oynayacağı maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

10.10.2024-15:46 - (Son Güncelleme: 10.10.2024-15:46) Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Medicana Maçına Hazırlanıyor

Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Medicana Maçının Hazırlıklarını Tamamlıyor

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nin önemli ekiplerinden Cizre Belediyespor, 13 Ekim Pazar günü Fenerbahçe Medicana ile yapacağı karşılaşma için hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenman Detayları

Cizre 100. Yıl Spor Salonu'nda başantrenör Mustafa Oğuz Ramazanoğlu ve yardımcı antrenörler Burak Köse ile Behmen Cıvıldak yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Takım, antrenmanın ilerleyen bölümlerinde top atma, servis, smaç, blok ve savunma gibi teknik çalışmalara odaklandı. İdman, yapılan maç ile tamamlandı.

Başantrenörün Değerlendirmesi

Başantrenör Ramazanoğlu, AA muhabirine verdiği demeçte, ligin ilk maçında Halkbank ile başa baş bir mücadele sergilediklerini belirterek, son sette şanssız bir kayıp yaşadıklarını ifade etti. İkinci maça iyi hazırlandıklarını vurgulayan Ramazanoğlu, şöyle konuştu:

"Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Fenerbahçe, geçen yıl ligin finalisti oldu ve iyi bir kadro oluşturdu. İlk üç hafta maçlarımızın zorluk derecesinin yüksek olacağını biliyoruz. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve sahaya dek yansıtmak istiyoruz."

Maç Bilgileri

Cizre Belediyespor, Fenerbahçe Medicana ile 13 Ekim Pazar günü saat 13.00'de Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, ligin 2. haftasında konuk olacağı...

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi ekiplerinden Cizre Belediyespor, ligin 2. haftasında konuk olacağı Fenerbahçe Medicana maçının hazırlıklarına Cizre 100. Yıl Spor Salonu'nda devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal