Sağlıklı ve rafine şekersiz çikolata dolgulu pankek tarifi... Pankek nasıl yapılır? Çikolata dolgulu pankek nasıl yapılır?
Rafine şeker içermeyen akışkan çikolatalı pankek tarifi. Pastane lezzetlerinden farkı yok! Isırdığınız an dağılan çikolata sosuna hayran kalacaksınız!
MALZEMELER
(10-12 adet):
-1 su bardağı tam buğday unu
-1 su bardağı süt
-2 yumurta
-1 kare bitter çikolata(%60 kullandım markette satılanlardan çünkü hiç şeker koymadım harcına)
-½ çay kaşığı kabartma tozu veya karbonat
YAPILIŞI
Tüm malzemeler karıştırılır ve tavaya konularak pişirilir. Çikolatası pankek biraz piştikten sonra ekleniyor ve üzerine tekrar pankek karışımı ekleniyor. Sonra çevrilerek pişiriyoruz. Afiyet olsun!