Çiçeği burnunda çiftten aşk fotoğrafı: Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez el ele

Ünlü oyuncular Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde el ele kameralar karşısına geçerek magazin dünyasını sallamıştı. Çiçeği burnunda çift, sosyal medyadan da aşklarını paylaştı.

13.09.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 13.09.2022-14:49) Çiçeği burnunda çiftten aşk fotoğrafı: Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım ilk kez el ele

Hande Erçel ile olan ilişkisini yakın zaman önce bitiren Kaan Yıldırım, meslektaşı olan bir başka güzel oyuncu Pınar Deniz’e gönlünü kaptırmıştı. Yargı dizisinde canlandırdığı Avukat Ceylin karakteriyle gönülleri fetheden Pınar Deniz de geçtiğimiz aylarda sevgilisi Yiğit Kirazcı’dan ayrılmıştı. İki geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Melike Şahin konserinde kameralara el ele pozlar vermişti. Aşk heyecanına kapıldıkları net şekilde anlaşılan ikiliden Kaan Yıldırım, ‘’Her şey gayet yolunda, keyfimiz çok yerinde…” açıklamasını yaparken, Pınar Deniz ise, “Her şey güzel gidiyor.” dedi.

Çiçeği burnunda çiftten aşk fotoğrafı

Geçen hafta aşklarını ilan eden Kaan Yıldırım Pınar Deniz çifti, sosyal medyadan aşklarını belgeleyen fotoğraflar paylaştı. Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı,  “Çok...” notuyla takipçileriyle buluşturdu.

Kaan Yıldırım Pınar Deniz

Daha önceki ilişkileri hakkında geçtiğimiz aylarda bir röportaj veren Kaan Yıldırım, ‘’Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor.” ifadelerine yer vermişti.

Pınar Deniz’den karşılık geldi

Pınar Deniz de sevgilisi Kaan Yıldırım’ın paylaştığı fotoğrafa karşılık olarak kendi hesabından siyah beyaz renkte bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncu fotoğrafın ‘’Çok kalp’’ notuyla yayınladı. 

Pınar Deniz Kaan Yıldırım

Hayranları ikilinin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdırdı. Fakat bazı takipçilerin ''Olmamış be'' yorumları da dikkatlerden kaçmadı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal