CHP'li Şahin'den Kendi Partisi Bile İllallah Etti: Belediyede İstifalar Sürüyor!

Bilecik’te rüşvet aldığı yönündeki iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP’li belediye, teşkilatını da isyan ettirdi. İlçe Merkez, CHP’li Başkanın ihracı yönünde karar aldı.

09.02.2022-12:36 - (Son Güncelleme: 09.02.2022-12:42) CHP'li Şahin'den Kendi Partisi Bile İllallah Etti: Belediyede İstifalar Sürüyor!

CHP’li Bilecik Belediyesi’nde kamuoyunun gündemlerinden düşmeyen rüşvet ve usulsüzlük skandalları CHP’nin teşkilatlarını karşı karşıya getirdi. CHP genel merkezi ve partinin Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, iddiaların odağı olan Belediye Başkanı Semih Şahin’i savunan ifadelerde bulundu.  İl başkanlığının sessiz kaldığı skandallara Merkez İlçe Başkanlığı isyan etti. CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu'nun yönetiminde toplanan ilçe yönetiminin kararı ile Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in ihraç edilmesine yönelik karar aldı. Şahin’in göreve getirdiği Selçuk Erdağı’nın rüşvet aldığı sırada yakalanmasının ardından Erdağı’nın içinde bulunduğu İstanbul ekibinin de belediyeden ilişiğinin kesilmesi yönündeki karar CHP Genel Merkez’e gönderildi. 


Rüşvet aldığı yönündeki iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP’li belediye, teşkilatını da isyan ettirdi. İlçe Merkez, CHP’li Başkanın ihracı yönünde karar aldı. 

GENEL MERKEZDE SES YOK

CHP Genel Merkez’den ise rüşvet ve usulsüzlük iddialarının gündemde olduğu konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan CHP'li Bilecik Belediyesi'nde rüşvet alındığı ortaya çıkmıştı. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in yardımcı olarak İstanbul’dan getirdiği Selçuk Erdağı ise 200 bin dolar rüşvet alırken yakalanmıştı. 

PARTİLİLER TEPKİLİ

Öte yandan rüşvet aldığı yönündeki iddialarıyla gündemden düşmeyen CHP’li belediye, üyelerini de isyan ettirdi. Çıkan haberlerin ardından kentte bir sürü vatandaş CHP’den istifa etmeyi düşünüyor. Herkes tepkisini göstermesinin ardından Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu da partisinin bu skandallara karşı sessiz kalmasına sinirlenerek tepki gösterdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal