CHP'den Erken Seçim Talebi: Halkın Sesini Daha Güçlü Duyuracağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytekin, Bilecik'te erken seçim beklentisini vurgulayarak halkın taleplerini karşılayacaklarını ifade etti.

05.10.2024-15:44 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-15:44) CHP'den Erken Seçim Talebi: Halkın Sesini Daha Güçlü Duyuracağız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytekin, Bilecik'te Erken Seçim Beklentilerini Vurguladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Bilecik'te yaptığı açıklamada, halkın erken seçim beklentilerini daha güçlü bir şekilde ifade edeceklerini belirtti.

Bölgeler Arası Temaslar ve Toplantılar

Partisinin Bilecik İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı" öncesinde basın mensuplarına konuşan Aytekin, 81 ilin başkanlarıyla bölge toplantıları gerçekleştirerek sorunların ve gündemin ele alındığını aktardı.

CHP'nin Halkla İlişkisi

Aytekin, CHP'nin 31 Mart seçimlerinden sonra halkın gündemindeki sorunları öncelik haline getirdiğini vurgulayarak, "Partimiz işçi, çiftçi, köylü, emekli ve işsiz gibi toplumun çeşitli kesimlerinin sorunlarını tematik mitinglerle dile getirmeye devam ediyor," ifadelerini kullandı. Ayrıca, CHP'nin son anketlerdeki konumunu koruyarak ilerlemeye devam ettiğini belirtti.

Tüzük Kurultayı ve Birlik Mesajı

1-1,5 aylık süreçte parti tüzüğünü güncellediklerini ifade eden Aytekin, bazı çevrelerin kurultayla ilgili olumsuz beklentilerini boşa çıkardıklarını söyledi. "Partimizin tarihinde ilk defa 81 il başkanının tüzük taslağı üzerinde oy birliği sağladığı bir kurultay gerçekleşti," şeklinde konuştu.

Halkın Taleplerine Hızlı Yanıt

Aytekin, TBMM'nin yeni yasama yılının 1 Ekim'de başlayacağını hatırlatarak, halkın beklentilerine hızla yanıt vermeye devam edeceklerini ifade etti. "Sayın Genel Başkan'ımız, Türkiye'nin farklı illerinde düzenleyeceği mitinglerle halkın sorunlarını dile getirecek. Erken seçim beklentisi konusunda halkın talebini daha güçlü bir sesle dile getireceğiz," dedi.

Toplantıya CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile Marmara Bölgesi'nden CHP'li il başkanları ve partililerin katıldığı belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin (ortada), partisinin Bilecik İl Başkanlığında düzenlenen...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin (ortada), partisinin Bilecik İl Başkanlığında düzenlenen "Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı" öncesi basın mensuplarına açıklamada bulundu. Toplantıda, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün (sağda) ve CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir (solda) de yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal