CHP, HDP ile Yapacağı Diyarbakır Mitingini Şehit Haberlerinden Sonra İptal Etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarınki Diyarbakır programı programını iptal etti.

10.12.2021-11:39 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-13:48) CHP, HDP ile Yapacağı Diyarbakır Mitingini Şehit Haberlerinden Sonra İptal Etti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleştirdiği Şanlıurfa ziyaretinin arından bugün Diyarbakır’a geçecekti. Gelen son şehit haberleri ile CHP genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyaretini iptal etti. Kılıçdaroğlu'nun yarın Diyarbakır'da sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelmesi bekleniyordu. CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, Kılıçdaroğlu'nun Ankara’da gerçekleştireceği özel bir görüşme nedeniyle Ankara'ya döndüğünü, daha sonra geniş bir program yapmak üzere yeniden Diyarbakır’a döneceğini söyledi.

KILIÇDAROĞLU ŞEHİT HABERLERİ SONRASI DİYARBAKIR ZİYARETİNİ İPTAL ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Şanlıurfa’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Orada sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa Adliyesi önünde aylardır adalet talebi ile nöbeti tutan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'dan Diyarbakır’a geçmesi bekleniyordu. CHP lideri Diyarbakır’da HDP ile birtakım 'birlik' mesajları verecekti. Dün akşam saatlerinde şehit haberinin gelmesiyle plan değişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır ziyaretini iptal etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal