CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Teröre ve Şiddete Karşı Sert Mesajlar

Özgür Özel, Beşiktaş'ta düzenlenen mitingde teröre karşı güçlü bir duruş sergiledi.

27.10.2024-18:04 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-18:04) CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Teröre ve Şiddete Karşı Sert Mesajlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Beşiktaş'ta Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi'nde Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda düzenlenen "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi"nde önemli açıklamalar yaptı.

BİRİBİRLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ

Özel, "Biz bu ülkenin birliğinin, beraberliğinin teminatı olan partiyiz. Güçlü, zengin, adil, demokratik bir Türkiye için terörü bitiren, şiddeti yok eden bir anlayışla buradayız" ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLERİ ANDI

Mitingde, "Terör örgütüne kurban edilen TUSAŞ'taki parlak beyinleri unutma", "Şiddete karşı hep birlikte adalet için mücadeledeyiz" yazılı pankartlar açıldı. Özel, konuşmasında TUSAŞ saldırısında şehit olanları ve Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana terörle mücadelede verilen şehitleri andı.

TERÖRE VE ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE

Özgür Özel, "40 yıldır başta PKK olmak üzere çeşitli terör örgütleri ülkemizi hedef alıyor. Milletimiz bu süreçte çok acılar çekti, ancak Türkiye Cumhuriyeti yine dimdik ayaktadır" dedi.

ÇÖZÜM İÇİN MECLISİ ADRES GÖSTERDİ

Özel, Türkiye'nin geçmişte yaşadığı Kürt sorununa da değinerek, "Kürtlerin 'sorunumuz kalmadı' diyene kadar bu sorunun varlığına inanacağız" açıklamasında bulundu. Ayrıca, sorunların sivil ve demokratik yöntemlerle mecliste çözülebileceğini vurguladı.

YAŞAM HAKKININ SAVUNULMASI GEREKİYOR

Özel, yaşam hakkının en büyük tehdidinin terör olduğunu belirterek, "Toplumsal barışın sağlanması için gerekli iradeyi faal olarak göstermeye devam edeceğiz" dedi.

SONUÇ OLARAK

Son olarak, teröre inat bir arada yaşama iradesinden vazgeçmeyeceklerini ifade eden Özel, "Bu meydanda yükselen ses Türkiye'nin sesidir. Kimsenin bize yön vermesine izin vermeyeceğiz" diyerek konuşmasını sonlandırdı. Mitingin ardından Özel, İl Başkanlığı'nda Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingi" düzenledi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programa katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal