CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yenidoğan Çetesi Soruşturmasını Eleştirdi

Özgür Özel, Manisa'da yaptığı açıklamada, Yenidoğan çetesi soruşturmasını ve kamulaştırma çağrısını gündeme getirdi.

20.10.2024-11:15 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-11:15) CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yenidoğan Çetesi Soruşturmasını Eleştirdi

Özgür Özel, Manisa'da Açıklamalarda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu etkinliğine katıldığı sırada önemli açıklamalarda bulundu. 'Yenidoğan çetesi' soruşturması hakkında konuşan Özel, soruşturmaya karışanların en ağır şekilde cezalandırılması ve ilgili hastanelerin kamulaştırılması gerektiğini vurguladı.

Kamulaştırma ve Cezalar

Özel, söz konusu soruşturmanın utanç verici olduğunu belirterek, "Bu rezalete bulaşan herkes, yalnızca görev suçu işlememiş gibi değil, bilinçli bir şekilde organize olarak kasten öldürmeye sebebiyet verme suçundan yargılanmalıdır" dedi. Kamulaştırma konusuna değinen Özel, "Gelsinler bu işe kim karıştıysa bunların bütün hastanelerine ve mal varlıklarına kamu adına el koyalım. İbret-i alem olsun" şeklinde konuştu.

Sığınmacılar Üzerine Eleştiriler

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile yaptığı ortak basın toplantısında, Lübnan'dan sığınmacı almaya açık olduklarını belirtmesine de eleştirilerde bulundu. "Bu ülkedeki Recep Tayyip Erdoğan dışında kim böyle düşünüyor? Hangi işsizimiz, yoksulumuz böyle düşünüyor?" diye sordu.

Manisaspor'a Destek Çağrısı

Etkinlikte Manisaspor'un eşofmanını giyen Özgür Özel, "Biz doğuştan Manisasporluyuz. Bütün Manisalıların, Manisaspor'a sonuna kadar destek vermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Özel, kulübün geçmişteki başarılarına ve Avrupa maçlarına dönüş beklentisine vurgu yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu'na katıldı. Özel, koşu öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal