CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Üye Katılım Töreninde Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da düzenlenen toplu üye katılım töreninde partinin iktidara yürüdüğünü vurguladı.

05.10.2024-00:18 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-00:18) CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Üye Katılım Töreninde Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İddialı Açıklamalar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde düzenlenen toplu üye katılım töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "CHP, Türkiye'nin birinci partisidir ve son seçimde olduğu gibi şimdi de iktidara yürümektedir"

Esenyurt'un Önemi

Esenyurt'un Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olduğuna değinen Özel, “Esenyurt, 80 ilden göç alan çok önemli bir ilçemizdir,” dedi. Nüfusun 1 milyonu aştığını belirtti.

Parti İçindeki Tartışmalara Cevap

Özel, cumhurbaşkanı adayı tartışmalarının partiyi kaos ortamına çekmek isteyenler tarafından çıkarıldığını vurgulayarak, "Bu partiyi cumhurbaşkanı adayı tartışmalarıyla meşgul etmek isteyenler dostlarımız değildir" ifadelerini kullandı.

İktidara Yürümenin Sorumluluğu

Konuşmasında, CHP'lilerin artık Atatürk'ün partisini iktidar partisi yapma hedefinde olduğunu belirten Özel, “Artık hep birlikte etle tırnak gibi omuz omuza ilerlemek durumundayız.” dedi. Emekliler ve çalışanlar için mitingler düzenleyeceklerini ekledi.

Birlik ve Dayanışma Mesajı

Özgür Özel, "Aday kim olacak?' sorusu yerine, herkesi bu partinin cumhurbaşkanı adayı olmaya davet ediyorum. Sizler, CHP'nin cumhurbaşkanı adaylarısınız!" diyerek birlik çağrısında bulundu.

Sonuç

47 yıl aradan sonra 2023 seçimlerinde birinci parti olan CHP'nin, gençlere ve kadınlara fırsatlar tanıdığını vurgulayan Özel, etkili ve ölçme odaklı bir süreç yürütüleceğinin garantisini verdi. Törenin ardından Partiye yeni katılan üyelere rozet takma işlemi gerçekleştirilerek bir dayanışma mesajı verildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Esenyurt'taki Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen toplu üye katılım törenine katılarak, konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal