CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emekli Maaşları ve Yer Fıstığı Üreticilerine Destek

Özgür Özel, Osmaniye'de emekli maaşlarının artırılacağını ve fıstık üreticilerine destek sözü verdi.

06.10.2024-17:43 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-18:20) CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Emekli Maaşları ve Yer Fıstığı Üreticilerine Destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de Açılış Töreninde Konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde gerçekleştirilen bir açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında en düşük emekli maaşı asgari ücrete eşitlenecek"

Açılış ve Yeni Projeler

Kadirli Öğretmenevi Meydanı'nda düzenlenen törende, iki yeni kent lokantası, bir asfalt plenti, ayrıca "Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Merkezi" gibi çeşitli projelerin açılışı gerçekleştirildi. Özel, kent lokantalarının amacı hakkında "Hayat pahalılığına karşı esnafları zora sokmayacak bir çözüm tasarladık"

Asfalt Üretim Tesisi

Özel, ilçede açılacak asfalt tesisinin adını da geçmişte görev yapmış belediye başkanlarından Osman Nuri Saygılı olarak belirlediklerini vurguladı. "CHP çukurdur diyenlere biz asfalt şantiyemizi hediye ediyoruz"

Fıstık Üreticisine Destek

Yer fıstığı üretimiyle bilinen Kadirli'de alım fiyatlarını eleştiren Özel, "Adana'daki ziraat odaları fıstık işletme tesisi talep etti"Zeydan Karalar ile işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

Emekliler İçin Müjde

Emekli maaşlarının yetersizliğine değinen Özel, emeklilerin sandıkta hesap soracağını ve "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında en düşük emekli maaşı asgari ücrete eşitlenecek"

Törende konuşmaların ardından yapılan projelerin açılışı gerçekleştirildi ve katılımcılar beyaz güvercin uçurarak etkinliği taçlandırdılar.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (sol 3), Kadirli ilçesindeki Öğretmenevi Meydanı'nda düzenlenen 2...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel (sol 3), Kadirli ilçesindeki Öğretmenevi Meydanı'nda düzenlenen 2 kent lokantası, asfalt plenti tesisi, "Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Merkezi", turistik koşu ve yürüyüş yolu ile çocuk oyun alanı açılış törenine katıldı. Törende, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar (sağ 2) da yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal