Chicago’da Gezilecek Modern Mekanlar

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük 3. şehri ve yapılan ilk gökdelenlerin burada olmasıyla bilinen Chicago modern şehirleri sevenler için ideal bir gezme rotası olarak öne çıkıyor. Peki Chicago’da gezilecek modern mekanlar neresi? Devamı haberemizde…

16.06.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-15:25) Chicago’da Gezilecek Modern Mekanlar

3 milyona yaklaşık nüfusuyla Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük 3. Şehri ve yapılan ilk gökdelenin bulunduğu toprak olan Chicago, özellikle felsefe dersi almış ve felsefe ile ilgisi olanların “ben nereden hatırlıyorum bunu ya” sorusuyla karşı karşıya geleceği, iletişim konusunda değerli filozofların yetiştirildiği Chicago Okulu’nu hatırlayacağı bir şehirdir. İletişimin öncülerini dünyaya kazandıran bu şehrin iletişimi nasıl dersiniz. İşte irtibat numarası: Amerikan başkanı Donald Trump! Şimdi şehri ziyaret etmek için merak ile bekleyen okurlarla bir araya gelme vakti, haydi!

1. NAVY PIER

Bu gezide çocuklarımın gönlünü yapacağım diyorsanız, çocuğunuzun bir anda elinizden fırlamasına sebep verecek bir eğlence merkezi ile karşınızdayız: Navy Pier. Tabii büyükler de üzülmesin, sizlere göre de oyuncaklar var. Yapının hemen karşısı deniz manzarasıyla şenlenmiş, kendisine bakacak gözleri beklemektedir. Merkezin içerisinde bulunan restoranlarda afiyetle karnınızı doyurabilir; hem yiyip hem de kalorileri eritebilirsiniz. Eğlence merkezi akşamları daha keyifli ve canlı olmakta, insan canlılarını heyecanla beklemektedir. İyi eğlenceler!

2. SHEED AKVARYUMU

Dünyanın çeşitli yerlerinden, çeşitli sularından bir araya getirilmiş tüm deniz canlılarını bu akvaryumda görmeniz mümkün. Akvaryumun içini dolaşırken 80 dakikada devr-i alem yaptığınız hissine kapılabilirsiniz çünkü hissiniz gerçek. Ziyaretçilere özel yaklaşık 20 dakikalık yunus balığı gösterisi oldukça özel hissetmenizi sağlayacaktır. Çocukların ve tüm bireylerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bu olağanüstü yaşam alanı, tüm görkemiyle ziyaretçisini beklemektedir.

3. MAGNISIFENT MILE

Türkçeye görkemli yol olarak çevrilen bu alışveriş merkezi, ciddi anlamda isminin hakkını vermektedir. Magnisifent Mile, Chicago bölgesinde yer alan ve yol boyunca lüks mağazaların bulunduğu bir alana yayılan ve inanılmaz albenisiyle tüm insanları içine çeken büyülü bir yapı gibidir. Dünya üzerindeki tüm kalite markalardan alışveriş yapabilir, sevdiklerinize zarif ve şık ürünler alabilir, yorulduğunuzda cadde boyu uzanan manzarayı izleyebilirsiniz. Ayrıca alışveriş merkezi alanında yine aynı kalitedeki restoranlarda güzel bir yemek yiyebilir, üstüne de yorgunluk kahvesi içebilirsiniz. Ne diyelim, biz bile büyülendik doğrusu!

4. GRANT PARK

Uzunca bir gezinin ardından yoruldum, biraz da doğa havasını içime çekeyim diyorsanız, yaklaşın! Grant Park tüm dinlendiriciliği ile sizi karşılamaya hazırlanıyor. Michigan Gölü üzerine kurulu bu alanda inanılmaz manzara fotoğrafları çekeceksiniz, şarjınız bitince de hayıflanacaksınız. Üzülmeyin ve anın tadını çıkarın, tüm görüntüyü zihninizin derinliklerine atın ve sonsuza kadar saklayın. Şehrin verdiği yorgunluğu su gibi akıtın gitsin. İster parkın kenarına oturup ufak bir piknik keyfi sürün, ister etrafta yer alan restoranlarda doğanın güzelliğini izleyerek huzurlu bir yemek yiyin. Chicago şehri tüm güzelliği ve ihtişamı ile sizi içine çekerken; aklınızda hala iletişim sorusu mu var? Öyleyse, ziyaretinizden sonra elde ettiğiniz cevabı bizimle de paylaşın; bakalım filozoflar iletişim konusunda şehre bir şeyler bırakmış mı? Keyifli seyahatler!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal