Ceyhun Kazancı'dan Milli Takım Açıklamaları

Ceyhun Kazancı, İzlanda maçı ve Atakan Karazor hakkında önemli açıklamalar yaptı.

07.10.2024-19:51 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-19:51) Ceyhun Kazancı'dan Milli Takım Açıklamaları

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'nın Açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, UEFA Uluslar Ligi'nde İzlanda ile deplasmanda oynanacak olan maça dair açıklamalarda bulundu. Kazancı, "İzlanda’ya karşı deplasmanda hiç kazanamadığımızı düşünürsek, umarım bu sefer şeytanın bacağını kıracağız," dedi.

Uluslar Ligi Heyecanı

Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçta, 11 Ekim Cuma günü Samsun'da Karadağ'a karşı oynayacaklarını hatırlatan Kazancı, "Averajla lider durumdayız. Uluslar Ligi’nin önemini anlatmamız lazım; grubu lider bitirirsek A Grubu'na yükselecek ve Dünya Kupası elemelerine play-off oynama şansı elde edeceğiz. Samsun’da güzel bir atmosfer olacağından eminim," şeklinde konuştu.

Atakan Karazor’un Durumu

Kazancı, Atakan Karazor’un milli takım kadrosuna dahil olmasını da değerlendirdi: "Atakan’ın masum olduğuna inanıyoruz. 2022’den beri devam eden bir dava süreci var. Kendisi son olarak gerçek şampiyonluk mücadelesini verecek; şu an Stuttgart'ta kaptanlık yapıyor. Dava İspanya’da devam ediyor, ama Atakan’a sahip çıkmalıyız; şiddetin her türlüsüne karşıyız."

Yeni İsimler ve Genişleyen Kadro

A Milli Takım için yeni isimler kazandırmak adına çalışmalara değinen Kazancı, "Deniz Gül ile görüşmeler devam ediyor; aynı zamanda Eren Dinkçi de takımda yer alacak. Teknik direktörümüz Vincenzo Montella ile güzel bir iletişimimiz var," ifadelerini kullandı. Kazancı, oyuncu sağlığı ve maç takvimleri hakkında da önemli bilgiler vererek, oyuncuların zorlandığını ve dengenin bulunması gerektiğini kaydetti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takımlar, FIFA ve UEFA İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Kazancı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki üçüncü maçında 11 Ekim Cuma günü Samsun'da Karadağ ile karşı karşıya gelecek ay-yıldızlı ekibin antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal