Cem Yılmaz GORA 4 GORA senaryosunu yazmaya başladı: Ozan Güven de kadroda yer alacak

G.O.R.A filminin devamı olarak kabul edilen GORA 4 GORA filmi Netflix’te yayınlanacak. Filmin senaristi ve başrol oyuncusu Cem Yılmaz, kadroda yer alacak ilk ismi açıkladı. Detaylar haberimizde…

30.07.2024-10:02 - (Son Güncelleme: 30.07.2024-10:05) Cem Yılmaz GORA 4 GORA senaryosunu yazmaya başladı: Ozan Güven de kadroda yer alacak

GORA 4 GORA filminden heyecan verici detaylar gelmeye devam ediyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sevilen filmi G.O.R.A.'nın hikâyesine devam ediyor. 

Serinin devamı geliyor

İlk olarak 2004 yılında vizyona giren ve geniş bir hayran kitlesi edinen G.O.R.A., Cem Yılmaz, Şafak Sezer, Ozan Güven, Özkan Uğur, Özge Özberk, Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi usta oyuncuların performanslarıyla unutulmaz bir yapım olmuştu. Bu serinin devamı niteliğindeki ‘A.R.O.G’ 2008'de, ‘Arif v 216’ ise 2018'de izleyiciyle buluşmuştu.

Cem YIlmaz GORA 4 GORA senaryosunu yazmaya başladı: Ozan Güven de kadroda yer alacak

‘Üzgünüm daha fazla bekleyemem’

Cem Yılmaz, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı bir paylaşımda “Üzgünüm, daha fazla bekleyemem” diyerek hayranlarına yeni filminin müjdesini verdi. Yılmaz, G.O.R.A.'nın devam filmi olan G.O.R.A 4 G.O.R.A'nın Netflix’te yayınlanacağını açıkladı.

Bu heyecan verici duyurunun ardından Yılmaz, kadrodaki ilk ismi de açıkladı. 216 rolüyle hafızalarda yer eden Ozan Güven’in yeniden kadroda yer alacağını duyuran Yılmaz, bu haberi pastalı bir paylaşım yaparak hayranlarıyla paylaştı ve büyük beğeni topladı.

Cem YIlmaz GORA 4 GORA senaryosunu yazmaya başladı: Ozan Güven de kadroda yer alacak

Cem Yılmaz’ın bu yeni projesi, G.O.R.A. hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Filmin ne zaman yayınlanacağı ve diğer oyuncu kadrosu hakkında detaylar ise merakla bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal