Cem Suna'ya Çifte Müebbet Cezası

Adana'da eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldüren Cem Suna'ya 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

15.10.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 15.10.2024-17:36) Cem Suna'ya Çifte Müebbet Cezası

Adana'da Aile Katliamına Ağır Ceza

Adana'nın Çukurova ilçesinde, eşi Deniz ve 16 yaşındaki oğlu Alperen'i bıçaklayarak öldüren Cem Suna, yargılandığı davada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Duruşma Detayları

Duruşma, 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirildi. Tutuklu sanık Cem Suna ve öldürülen eşi Deniz'in annesi N.T. ile çeşitli tanıklar ve avukatlar duruşmaya katıldı. Cumhuriyet savcısı, Cem Suna'nın olay günü bilinmeyen bir nedenle eşi ve oğluyla tartıştığını ifade ederek, cinayetlerin Cema Suna tarafından işlendiğine dair güçlü deliller sundu.

Sanığın İfadesi

Duruşma sırasında Cem Suna, suçlamaları reddederek, "Benim dünyam başıma yıkıldı. Eşimi ve evladımı kaybettim. Bu cinayeti ben işlemedim," dedi. Sanık, olayla ilgili daha kapsamlı bir araştırma yapılmadığını savunarak, eşinin kız kardeşinin de mahkeme huzurunda dinlenmesini talep etti.

Sonuç ve Karar

Mahkeme heyeti, Cem Suna'nın "eş olan kadını canavarca hisle kasten öldürme" ve "alt soydan akrabayı kasten öldürme" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasına ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. Sanığın cezasının, toplumda infiale yol açan bu tür olayların önüne geçilmesi amacıyla verildiği belirtildi.

Olayın Geçmişi

Cem Suna, 19 Ağustos 2023'te, Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki bir apartmanın 9. katında, eşi ve oğlunu bıçaklayarak öldürmüştü. Suna, 4 Eylül 2023'te tutuklanmış, hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal